57024
11:33 6.062019

Смертельна ДТП на Закарпатті

Події 1900

Правоохоронці Закарпаття відкрили кримінальне провадження за фактом аварії зі смертельними наслідками в селі Невицьке, що на Ужгородщині. Особу померлої жінки встановлюють

Вчора, 5 червня, на службу «102» надійшло повідомлення від 61-річного чоловіка, який скоїв ДТП. Водій мікроавтобусу розповів, що в селі Невицьке по вулиці Головній, неподалік від ресторану, він не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що між селами Кам’яниця та Невицьке, на вулиці Головній, водій автомобіля марки “Volkswagen Golf” здійснив наїзд на жінку-пішохода, віком близько 50-55 років.

За фактом слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками).

Тіло жінки направлено в прозектуру міста Ужгорода імені А.Новака. Поліцейські вживають заходи для встановлення особи загиблої. Водій освідчений — тверезий. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Ужгородського райвідділку поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах