56713
20:35 29.052019

На Хустщині до 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який, за спадок, наніс тяжкі тілесні ушкодження рідному брату та погрожував вбити його дружину

Події 1621

Хустським районним судом враховано докази Хустської місцевої прокуратури та визнано вину 63-річного мешканця одного з сіл району у  спричиненні тяжких тілесних ушкоджень рідному брату, небезпечних для життя у момент заподіяння та погрозі вбивством дружині потерпілого.

    Сутичка між братами виникла через розподіл будинку покійного батька.

   Так, перебуваючи неподалік батьківської хати та обговорюючи розподіл спадку, обвинувачений вдарив рідного брата металевим прутом по голові. Коли той впав, втративши свідомість, зловмисник продовжував бити цим прутом по всьому тілу. У результаті, потерпілий отримав ряд тяжких травм, небезпечних для життя у момент їх спричинення.

   Крім цього, обвинувачений спробував вдарити металевим прутом і дружину потерпілого, яка намагалась захистити непритомного чоловіка.

   Обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.121 КК країни (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) та ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози) та засуджено до 5 років позбавлення волі.

   Вирок суду ще не набрав законної  сили, оскільки триває строк наданий на його апеляційне оскарження.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах