56515
15:23 26.052019

Через алкоголь у Закарпатській області за добу сталося 3 ДТП

Події 2270

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Свалявському, Ужгородському, Берегівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Берегово ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому були сліди пошкодження після ДТП. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння, доставили його до лікарні, де той відмовився проходити процедуру медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Берегуйфалу Берегівського району ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106» зачепив під час руху припаркований на узбіччі автомобіль марки «Аudі». Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу, то з’ясували, що водій-винуватець пригоди, місцевий житель, не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одна ДТП сталася ввечері в селі Сюрте Ужгородського району. Там з’їхав у кювет автомобіль марки «ВАЗ-21010». Водій, житель сусіднього села Ратівці, перебував у стані алкогольного сп’яніння й не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в наркодиспансері міста Ужгород у нього виявили 2,10 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

На польовій дорозі між селами Нове Давидково-Великі Лучки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не світила одна фара. За кермом перебував житель Давидкова, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому була несправна одна фара. За кермом автомобіля перебував житель села Стройне Свалявського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,280 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Люта Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажний автомобіль марки «ГАЗ-66», на якому не було номерного знака. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,99 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах