56182
11:59 22.052019

Чех намагався завезти в Україну арбалет та ніж

Події 2024

Учора вночі прикордонники Чопського загону попередили спільно з митниками спробу незаконного переміщення через державний кордон декількох одиниць холодної зброї. Їх було виявлено у транспортному засобі, що прямував на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Ужгород» під керуванням 25-річного громадянина Чехії.

Під час здійснення прикордонного контролю щодо легкового автомобіля «Skoda» чеської реєстрації правоохоронці помітили у багажному відсіку предмети, схожі на холодну зброю. Транспортний засіб скерували на поглиблену перевірку, у ході якої виявили арбалет марки «Man Kung», стріли до нього та ніж з лезом завдовжки 27 см.

Виявлені предмети вилучено співробітниками митниці. У діях іноземця вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Після проведення необхідних процесуальних заходів іноземець, у якого виявили холодну зброю, за власним бажанням повернувся на територію Словаччини, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах