56108
15:37 20.052019

Стали відомі подробиці ДТП за участю пішохода в Ужгороді

Події 1963

Як повідомляв раніше “Карпатський об’єктив”, в Ужгороді 17 травня на вулиці Капушанській біля супермаркету “Велмарт” під час ДТП постраждав пішохід.

Згідно отриманої від прес-служби ГУНП у Закарпатської області інформації, о 16.07 на лінію 102 було отримано повідомлення від наряду служби поліції охорони про наїзд автомобілю Toyota Corolla на хлопчика 2008 р. н., мешканця Ужгорода. На час приїзду патрульних дитину було доставлено до лікарні каретою швидкої допомоги.

Автомобілем керував мешканець Ужгорода 1970 р.н.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за  ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт-, ним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах