56081
13:14 20.052019

На Міжгірщині лунали погрози на адресу канадця

Події 1582

Закарпатська поліція розслідує факт неправомірних дій, вчинених відносно 38-річного уродженця Запоріжжя, який являється громадянином Канади.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 23 квітня. Заявник повідомив, що перебуваючи на території курорту у селі Ізки, в нього виникла конфліктна ситуація з 50-річним місцевим жителем. За словами заявника, конфлікт мав побутовий характер і стосувався порушення правил вигулу собак 50-річним мешканцем села Ізки.

У ході суперечки громадянин Канади отримав тілесні ушкодження і звернувся по допомогу медиків. Також, з його слів, уже в лікарні йому надійшли погрози від місцевих мешканців. Дані події він пов’язує з конфліктом, що мав місце 23 квітня.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження) та додатково відомості внесли за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (Погроза вбивством).

Про результати розслідування громадськість буде проінформовано додатково, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах