56017
11:58 18.052019

Закарпатські митники вилучили цигарки, які приховувались у коробках з-під пряників. Фото

Події 1275

Сьогодні, 19 травня 2019 року, на митному посту «Неветленфолу» працівники Закарпатської митниці ДФС спільно з прикордонниками припинили незаконне вивезення тютюнових виробів.

В напрямку «виїзд з України» в’їхав вантажний автомобіль «Fiat Ducato», з українською реєстрацією, під керуванням громадянина України. Співвітчизник прямував у приватних справах у Чорногорію.

При усному опитуванні українець повідомив, що нічого забороненого до вивезення з митної території України та прихованого від митного контролю не перевозить.

В результаті здійснення повного огляду працівники митниці виявили приховані від митного контролю 1380 пачок тютюнових виробів без акцизних марок України. Цигарки були приховані у картонних коробках з-під пряників та цукерок.

Таким чином, громадянин України намагався перемістити через митний кордон України товари з приховуванням від митного контролю. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі ст. 511 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил, цигарки вилучено.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах