55770
10:27 15.052019

На Ужгородщині затримали чотирьох нелегалів

Події 1317

Сьогодні о другій ночі прикордонникам Чопського загону у взаємодії зі співробітниками Національної поліції вдалося затримати групу незаконних мігрантів, які мали намір незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Інформація про рух невідомих азійської зовнішності поблизу населеного пункту Оноківці Ужгородського району надійшла прикордонникам від Національної поліції Закарпатської області у рамках цільових профілактичних заходів “Мігрант”. З метою перевірки інформації та проведення пошукових заходів, у вказаний район вислали групу реагування від відділу «Ужгород».

В межах села Кам’яниця зупинили автомобіль «Skoda Octavia» під керуванням 35-річного мешканця міста Вінниця. Окрім водія в салоні автівки знаходились четверо іноземців від 18 до 27 років без будь-яких документів.

Зі слів іноземних громадян, на територію України вони потрапили легально, через пункти пропуску через державний кордон близько 6-ти днів тому за діючими візами терміном на 90 діб як туристи. Крім того, попередньо встановлено, що водій автомобіля займається приватними перевезеннями по місту Вінниця.

Четверо затриманих, що перебували у прикордонні без документів, назвалися громадянами Афганістану. Під час проведення перевірочних заходів іноземці визнали, що мали намір незаконно перетнути кордон зі Словаччиною у пошуках кращих умов життя.

Наразі правопорушників затримано в адміністративному порядку та доставлено у спецприміщення «Оноківці». Після встановлення особи та обставин правопорушення іноземців притягнуть до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах