55747
09:37 15.052019

За кілька днів в Ужгороді були затримані підозрювані у крадіжці з квартир та автівок

Події 2953

Одразу три випадки затримання осіб, які, ймовірно, здійснювали крадіжки з помешкань та автівок містян, відбулось у місті Ужгороді. Окрім того, одну особу спіймали «на гарячому». Роботу проводили працівники поліції спільно з військовослужбовцями 3 батальйону 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

Під час відпрацювання у ході операції «Мігрант» правоохоронці зупинили двох чоловіків, аби перевірити документи. Обидва почали нервувати та плутатись у відповідях. Було прийнято рішення провести поверхневу перевірку громадян. Під час неї поліцейські помітили зв’язку ключів, відмичок, ліхтарик, засоби для перекушування дротів. Затриманими виявились чоловіки, які були раніше судимі за квартирні крадіжки і цієї миті йшли ще на одну крадіжку. Саме у цьому зізнався один з них.

Іншого ймовірного крадія затримали під час того, як він йшов ведучи велосипед, який перебував у розшуку. Чоловіка зупинили та почали проводити поверхневу перевірку. Правоохоронці знайшли відмички, різного роду ключі, ліхтарики. Виявилось, що окрім того, що чоловік тримав в руках викрадений велосипед, він вже раніше притягувався до відповідальності за крадіжки з автомобілів.

Чоловіка, який намагався поцупити товар з прилавку магазину, затримали гвардійці та працівники поліції на автобусному вокзалі. У той момент, коли підійшли правоохоронці, чоловік вже намагався перелізти через прилавок та погрожував ножом охоронцю установи. Як повідомив затриманий пізніше, він просто хотів взяти необхідні йому речі.

Група інформації і комунікації військової частини 3002

Західного ОТО НГУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах