55667
11:56 14.052019

На Закарпатті затримали двох п’яних водіїв

Події 3173

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському й Виноградівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції отримали інформацію від небайдужих громадян про те, що містом їздить на автомобіль марки «ЗАЗ-Таврія» п’яний чоловік. Вказаний автомобіль зупинили. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Худльово на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», який робив незрозумілі маневри. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в наркодиспансер Ужгорода, де виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах