55397
08:37 9.052019

Дві партії тютюнових виробів затримали вночі прикордонники у «Малому Березному»

Події 1647

Сьогодні вночіприкордонникам Чопського загону вдалося попередити дві спроби незаконного переміщення сигарет через державний кордон.

В обох випадках тютюнові вироби намагалися перемістити через пункт пропуску «Малий Березний» громадяни Чеської Республіки.

Опівночі у пункт пропуску прибули два легкові автомобілі чеської реєстрації, що прямували на виїзд з України. Під час перевірки обох транспортних засобів у правоохоронців виникли підозри щодо можливого використання їх з метою протиправної діяльності, то ж до огляду залучили службового собаку. Чотирилапий помічник дав спрацювання на два легковики. Відтак, було вирішено оглянуто їх поглиблено разом з працівниками фіскальної служби.

Результати перевірки довели, що в обох випадках службовий пес, навчений на пошук тютюну, не помилився. У першому з автомобілів, «Audi» 2002 року випуску, прикордонники разом з митниками виявили 267 пачок сигарет різних марок. Їх приховали від контролюу конструктивних порожнинах багажного відсіку, салону та під передньою панеллю легковика.

За десять хвилин правоохоронцівідшукали сховок з тютюновими виробами і в іншій автівці. 306 пачок сигарет різних марок порозкладали невеликими партіями по різним місцям легкового автомобіля «Mercedes» 1997 року випуску: у передній панелі, за відсіком для рукавичок, під заднім сидінням, в акумуляторному відсіку та у конструктивних особливостях багажного відсіку.

У встановленому законодавством порядку обидва легковики та виявлені у нихтютюнові вироби вилучено співробітниками ДФС. Загальна сума оцінки транспортних засобів та сигарет склала понад 106 тисяч гривень, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах