55180
21:55 3.052019

Кілька десятків міцних молодиків з ланцюгами та кастетами атакували села Тячівщини. Відео

Події 1903

Озброєні чоловіки навідались в Усть-Чорну, Лопухів, Руську Мокру та Німецьку Мокру щоб покарати селян за образу на сільській дискотеці напередодні.

Постаждало і знаходяться в лікарні 8 чоловік. Подія, яка зпровокувала інцидент, трапилася в ніч з понеділка на вівторок на сільській дискотеці в Руській Мокрі. Там між місцевими та гостями з селища Дубове відбулась бійка.

А наступного вечора, біля 10 години, ображені привели в Руську Мокру та навколишні села підмогу – йшли шукати своїх кривдників. За словами місцевих банда чіплялася до людей на вулиці, які траплялись на шляху та нищила їхнє майно. Чоловіки застосовували біти, гумові кийки, кастети.

«Наряд Нацполіції прибув лише за кілька годин після виклику, а на сьогоднішні збори, на які ми їх запрошували, прибув лише один їхній працівник коли ми вже розходились», – каже один з жителів Руської Мокрої.

Люди зафіксували звернення до керівництва Нацполіції області, в якому сказали перелік впізнаних ними нападників та транспортних засобів, на яких вони прибули.

«Є інформація, що підозрювані почали виїжджати за кордон. Тож ми боїмося, що вони втечуть від правосуддя. Поліція з нами на контакт не йде», – обурюється селянин.

Голос Карпат

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах