54894
11:34 30.042019

Суд у Польщі заарештував таксиста, який наздогнав і наїхав на українця-велосипедиста

Події 1683

Перед цим українець поїхав на червоне світло і зачепив автомобіль підозрюваного. 37-річного таксиста підозрюють у спробі умисного вбивства.

Учора, 29 квітня, суд у Вроцлаві (Польща) обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на три місяці для водія таксі, який скоїв наїзд на громадянина України, що їхав на велосипеді. Як повідомляє польське видання Fakt24, інцидент стався 27 квітня після того, як українець перетинав дорогу на червоне світло і зіткнувся із автомобілем таксі. “Після цього чоловіки на мить зупинилися і велосипедист поїхав. Водій автомобіля слідував за ним і в’їхав до сусіднього парку”, – йдеться в повідомленні. За даними слідства, водій таксі виїхав на алею для пішоходів та велосипедистів, наздогнав українця і наїхав на нього. “Швидку” для потерпілого, якому роздробило грудну клітку, викликали перехожі.

На даний момент він госпіталізований, його стан стабільний. 37-річного таксиста підозрюють у спробі умисного вбивства, водночас сам він провини не визнає. “Я невинний. Це було ненавмисно. Я католик, у мене немає штрафних балів, у мене п’ятеро дітей”, – пояснив він перед входом до суду.

Слідство використовує як доказ запис з встановленого в автомобілі підозрюваного відеореєстратора.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах