54867
16:26 29.042019

На Великдень поліцейські Закарпаття виявили 13 п‘яних водіїв

Події 1517

Упродовж Великодньої доби 28 квітня працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському, Міжгірському, Виноградівському, Воловецькому, Хустському, Свалявському, Великоберезнянському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

На посту поліції в селі Ужок Великоберезнянського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Меrсеdеs». За кермом автомобіля перебував житель сусідньої Львівщини в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Осій на Іршавщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити. Керував ним без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння житель  Мукачівського району. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

В Іршаві поліцейські зупинили ввечері автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення та відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Nіssаn» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алогольного сп’яніння житель Хустського району, драгер виявив у нього 1,89 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тересві на Тячівщині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Яківське-Павлово Свалявського району працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили за перевищення швидкості позашляховик марки «Маzdа» іноземної реєстрації. Керував ним іноземець в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 0,84 проміле алкоголю. На іноземця склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Нетверезих водіїв за минулу добу виявили також працівники поліції Воловця, Виноградова, Хуста, Міжгір’я, а також працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах