54798
12:12 27.042019

Поліція розшукала підлітка з Мукачева та пенсіонера з Кольчина

Події 1876

Полісмени Мукачівського районного та міського відділів поліції встановили місцезнаходження 15-річного підлітка та 69-річного пенсіонера, про зникнення яких заявили родичі. Зараз вдома, їх життю загрози немає.

Серед ночі до Мукачівського відділу поліції звернулась мешканка міста, яка повідомила про зникнення свого 15-річного сина. Заявниця розповіла, що зранку син пішов гуляти на вулицю і не повернувся додому.

Працівники ювенальної поліції Мукачівського відділу за кілька годин розшукали дитину. Як з’ясували правоохоронці, юнак гостював у свого товариша, не повідомивши про це батьків.

Жителька селища Кольчино Мукачівського району заявила в поліцію про зникнення свого 69-річного батька. Пенсіонер вийшов з дому і не повернувся. За орієнтуванням літню людину знайшли працівники патрульної поліції у м. Мукачеві. Пенсіонер заблукав і не знав, як повернутись додому.

Тепер обидва розшукані вдома, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах