54480
11:32 22.042019

За минулу добу поліцейські виявили 9 п’яних закарпатських водіїв

Події 1704

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Великоберезнянському, Рахівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.У Чопі вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103», який рухався на дальнім світлі, засліплюючи зустрічних водіїв. За кермом перебував житель села Концово Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав. Драгер виявив у водія 0,42 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Рахові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили за перевищення швидкості автомобіль марки «Оpеl Аstrа». Керував ним без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в нього виявили 0,96 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик.

У селі Кушниця Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не працювали задні габарити. Водій, місцевий житель, не надав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2121», який робив незрозумілі маневри. За кермом «Ниви» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,14 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

У селі Домашин Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», яким керував житель села Загорб у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Великому Березному поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував ним нетверезий місцевий житель. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини