52187
17:02 6.032019

В Ужгороді та Виноградові розкрили майнові злочини

Події 1722

Працівники поліції Ужгородського та Виноградівського відділків поліції встановили двох осіб, які підозрюються у вчиненні крадіжок чужого майна.

Працівники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку з торгового центру по вул. Гагаріна. За підозрою у крадіжці дільничні поліції затримали 30-річного мешканця району. З приміщення супермаркету молодий чоловік викрав першого разу парфуми, другого- алкогольний напій, солодощі та інше. Загальна сума викраденого товару становить близько 1400 гривень. За обома фактами в поліції відділу відкриті кримінальні провадження, наразі у справі призначені експертизи. Речові докази частково вилучено.

Правоохоронці Виноградівського відділення поліції встановили особу причетного до двох крадіжок. У їх скоєнні поліція підозрює 17-річного мешканця села Великі Ком’яти Як встановили працівники поліції, неповнолітній обікрав будинки двох односельців. Серед викрадених речей- телевізор, музичний центр, колонки, тюнер, килими та акумуляторна батарея.

Викрадене майно потерпілих, яке хлопець перепродав поліція вилучила. Слідство у обох справах триває. Кримінальні провадження відкрили за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах