51529
17:57 23.022019

Після попереджувальних пострілів закарпатські прикордонники затримали на березі р. Тиса двох «водолазів»

Події 2029

Прикордонники Мукачівського загону поблизу Румунії на березі річки Тиса (яка взимку є особливо стрімкою та холодною) затримали двох чоловіків у гідрокостюмах, які, ймовірно, намагалися незаконно перетнути кордон. Побачивши правоохоронців, горе-«водолази» почали тікати, а законні вимоги військовослужбовців ігнорували. Не зупинилися навіть після попереджувальних пострілів вгору. За 30 метрів від держрубежу правопорушників військовослужбовці затримали.

Леся ФЕДОРОВА

речниця Мукачівського прикордонного загону

Після чого так званих «водолазів» доставили до прикордонного підрозділу для встановлення деталей правопорушення та їх мети перебування вночі на кордоні.

Затриманими виявились місцеві жителі 18 та 20 років. На них складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені статтями 185-10 та ч.1 ст. 204 -1 КУпАП.  Справу скеровано до суду.

Загалом тільки у минулому році на цьому напрямку прикордонники Мукачівського загону затримали близько 20 «водолазів», які намагались провернути оборудки з переміщення сигарет річкою Тиса.

Контрабандистів, які організовують ці оборудки на кордоні, не цікавить ані життя, ані здоров’я людей. Заради надприбутків вони готові наражати людей на небезпеку і продовжують ризикувати їхнім життям.

uzhinform.com

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах