51465
13:41 22.022019

В Ужгороді чоловік пропонував наркотики поліцейським

Події 1539

Учора ввечері в одному із ужгородських скверів на площі Поштовій до поліцейських підійшов чоловік, який запропонував їм придбати наркотичну речовину, ймовірно, амфетамін.

Він наполегливо рекомендував свій «товар» за 300 гривень. Оскільки, у патрульних був вихідний, то він навіть не зрозумів, що підійшов до охоронців порядку, які не розгубилися й почали активно діяти.

Поки один із інспекторів спілкувався з чоловіком, інший непомітно повідомив про це колег, які перебували на службі. Аби у нього не виникло підозр вони почали розпитувати, що саме він пропонує, чи є у нього ще та попросили показати «товар».

Коли чоловік зрозумів, що відбувається щось не те, то спробував втекти, але інспектори його наздогнали. У той момент під’їхав екіпаж патрульних, які одразу кинулися на допомогу колегам й спільними зусиллями затримали ймовірного розповсюджувача.

Про ситуацію повідомили слідчих. Останні й встановлюватимуть подальші обставини, оскільки за розповсюдження наркотичних речовин передбачено кримінальну відповідальність, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах