50971
16:18 12.022019

Розкрито шість майнових злочинів: два з яких скоїли неповнолітні закарпатці

Події 1765

Крадіжку чужого майна розкрили працівники поліції Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Берегова, Тячева та Воловецького району. За усіма фактами розпочато слідство.

Працівники Свалявського відділення поліції оперативно розкрили крадіжку з місцевої школи. Невідомий, пошкодивши вікно на котельні, викрав звідти два циркуляційні насоси, вартість яких 30 тисяч гривень. Вжитими оперативними заходами працівники кримінальної поліції, групи реагування патрульної поліції та дільничні того ж дня встановили особу причетну до крадіжки. Ним виявився 32-річний мукачівець. Один з насосів вилучено. Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 ККУ.

Правоохоронці Ужгорода розкрили крадіжку з будинку місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, крадіжку скоїв 17-річний житель Ужгородського району. Хлопець пошкодивши вхідні двері у будинку заявника, викрав ювелірні вироби, які здав до ломбарду. За ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка,поєднана з проникненням у житло) триває слідство. Зараз вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

У Мукачеві працівники кримінальної поліції відділу викрили на крадіжці 31-річного мешканця села Горонди. Чоловік скоїв крадіжку майна з підвального приміщення мукачівця. Слідство триває.

Працівники Берегівського відділу поліції розслідують крадіжку з місцевого супермаркету. Кримінальне правопорушення скоїла 26-річна місцева мешканка. З крамниці жінка викрала продукти харчування та алкогольні напої. Наразі доведено, що берегівчанка обкрадала цей магазин вісім разів.

На Воловеччині правоохоронці розкрили крадіжку свійської тварини. У злочині підозрюється 43-річний мешканець села Абранка.

Крадіжку з місцевого фітнес клубу розслідують працівники Тячівського відділу поліції. Звідти, з шафи роздягальні викрали гроші, які належать місцевому мешканцю. У злочині підозрюється 14-річний мешканець Тячівщини. Кримінальне провадження розслідують за частиною 3 статті 185 ККУ, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Вимагаючи неіснуючий борг, кати загнали мукачівця у душову кабіну і змушували битися головою об стіну
11:59
На Мукачівщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
11:51
На вулиці Новака в Ужгороді сьогодні перекриють проїзд
11:42
На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції
11:37
Всі новини