50885
13:34 11.022019

Поліція Закарпаття виявила 10 п’яних водіїв

Події 1804

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Свалявському, Виноградівському районах. Ще п’ятьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області

У селі Неветленфолу Виноградівського району, на під’їзді до КПП «Дяково», працівники групи реагування патрульної поліції помітили ввечері вантажний автомобіль марки «Rеnault», водій якого створив під час руху аварійну ситуацію. Його зупинили для перевірки. За кермом каміона перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння житель Тячівського району. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району.

Обидва попалися в селищі Чинадієво. Ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «Fоrd» іноземної реєстрації, на якому не було переднього номерного знака. За кермом батькового автомобіля перебував місцевий юнак у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення він не має. Драгер виявив у нього 0,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У тому ж Чинадієві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen» іноземної реєстрації, на якому не працювало світло фар. За кермом перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Імстичево Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Волга», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував молодий житель сусіднього села Луково. Юнак не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Fіаt» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини