50822
18:40 10.022019

Підозрюваним у розбої на Іршавщині суд призначив 2 місяці арешту

Події 2158

В Іршавському міськрайонному суді розглянули питання про обрання міри запобіжного заходу для чотирьох жителів району, які скоїли розбій на території АЗС в селі Білки.

Усім фігурантам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, до 11 квітня включно, без можливості внесення застави

Сьогодні, 10 лютого, в Іршавському міськрайонному суді відбулося засідання щодо вирішення питання про обрання міри запобіжного заходу для чотирьох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні розбою.

Нагадаємо, 8 лютого, на території АСЗ у селі Білки, 31-річний житель села Арданово, 30-річний житель села Дешковиця, 35-річний та 29-річний жителі села Білки Іршавського району, погрожуючи зброєю, заволоділи двома вантажними автомобілями марки «ЗІЛ», завантаженими деревиною, а також грошовими коштами, що належали працівнику станції. Поліцейські оперативно розшукали підозрюваних та затримали їх у порядку статті 208 КПК України.

Суд обрав усім чотирьом фігурантам злочину міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, до 11 квітня включно, без можливості внесення застави, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах