50779
12:50 9.022019

Збройний напад: у закарпатця відібрали два вантажні автомобілі

Події 2487

У селі Білки на Іршавщині група осіб, із застосуванням зброї, скоїла розбійний напад, відібравши два автомобілі, що належать приватному підприємцю. Працівники поліції затримали розбійників, їх взято під варту

Учора, 8 лютого, в Іршавське відділення поліції звернувся із заявою житель Іршавщини, приватний підприємець.

Заявник повідомив про те, що близько 8-ї години ранку група невідомих, перебуваючи на АЗС в селі Білки Іршавського району, погрожуючи пістолетом, заволоділи двома його вантажними автомобілями марки «ЗІЛ», завантаженими деревиною.

Нападники змусили водіїв, погрожуючи пістолетом, відігнати машини на територію колишнього колгоспу, де зачинили в ангарі. Також невідомі відібрали грошові кошти в сумі 400 гривень від одного з водіїв.

Даний злочин поліція розкрила за «гарячими слідами». Працівники карного розшуку Іршавського відділення поліції, разом із колегами з обласного управління карного розшуку та бійцями спецпідрозділу патрульної поліції «ТОР» та роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області, за підозрою в скоєнні розбійного нападу затримали чотирьох осіб. Це 31-річний житель села Арданово, 30-річний житель села Дешковиця, 35-річний та 29-річний жителі села Білки Іршавського району.

Один із фігурантів справи – раніше судимий, ще двоє перебувають під слідством за скоєння злочинів. Усі четверо належать до одного з громадських об’єднань області.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальні провадження за ст.187 (Розбій), ст.289 (Незаконне заволодіння транспортними засобами), ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Фігурантів кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України й взято під варту. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини