49359
12:02 12.012019

В Мукачеві новорічна гірлянда призвела до пожежі у квартирі

Події 1193

Вогнеборці допомогли покинути небезпечну зону 14-річному сину власника помешкання

11 січня о 15:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чернишевського у м. Мукачево. Горіло в квартирі, що знаходиться на п’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку. 14-річний син господаря помешкання розповів, що в квартирі загорілася новорічна ялинка і пожежа поширюється по інших речах домашнього вжитку.

Для її ліквідації до місця було направлено два відділення вогнеборців. Усього працювало 8 чоловік особового складу та три одиниці техніки.

По прибуттю до місця рятувальники відчинили двері та зайшли всередину квартири. Горіння сильного не спостерігалося, проте все помешкання було заповнене чадним димом. В одній з кімнат працівники ДСНС виявили сина власника квартири. Хлопець вже добряче наковтався чадного диму. Його негайно було виведено із небезпечної зони та передано до рук лікарів швидкої допомоги. Ті у свою чергу транспортували хлопця до Мукачівської центральної районної лікарні.

Далі рятувальники прийнялися приборкувати пожежу за допомогою вогнегасника. Для цього їм знадобилося кілька хвилин. О 15:40 пожежу було ліквідовано та недопущено поширення вогню на інші домашні речі.

Як вдалося з’ясувати, до займання призвели ялинкові гірлянди. Вогнем знищено ялинку, штори та близько 2 кв. м. підлоги, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах