49326
12:16 11.012019

На Закарпатті затримали угорця, який перебував у міжнародному розшуку

Події 1919

10 січня у смт Вилок Виноградівського району працівники управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП та бійцями спецпідрозділу КОРД під час проведення спецоперації затримали у 49-річного іноземця.

Цей громадянин Угорщини з квітня 2017 року перебував у міжнародному розшуку за скоєння особливо тяжких злочинів (розбійний напад, незаконне поводження зі зброєю тощо) на території Угорщини. За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі.

Інформацію про те, що розшукуваний може переховуватися на території Закарпаття, закарпатські правоохоронці отримали від своїх угорських колег.

Про факт затримання розшукуваного іноземця, який підлягає екстрадиції, закарпатські поліцейські повідомили в міжнародний відділ прокуратури області та Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді.

Наразі вирішується питання про затримання фігуранта справи в порядку статті 208 КПК України з метою його подальшої екстрадиції в Угорщину, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах