47339
14:45 22.112018

На Закарпатті знову з’явилися провокаційні борди

Події 2619

На Закарпатті знову з’явилися провокаційні борди. Кореспонденти «Карпатського об’єктиву» зафіксували один з таких у Виноградівському районі. На борді зображений голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль і ректор Закарпатського угорського інституту Ілдіка Орос, з написом «Подолаємо Фашизм» та орлом-турулом на задньому фоні.

Якщо придивитися, то помітно що зображення на борді наклеєні неохайно, можливо зловмисники робили це поспіхом уночі.

У поліції «Карпатському об’єктиву» повідомили, що їм дійсно надійшов виклик стосовно провокаційного борду біля села Заріччя Іршавського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, однак чи мова йде про той самий борд поки невідомо.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 20 жовтня, в кількох районах Закарпаття вже з’являлися провокаційні рекламні щити. На них були фотографії лідерів угорської громади Закарпаття – відомих громадських та політичних діячів ГО «ТУКЗ – КМКС» із закликом «Зупинимо сепаратистів!». Як пояснили «Карпатському об’єктиву» у відділі комунікацій обласної поліції зловмисників, які тоді розклеїли дані борди досі не знайшли, однак слідство у цій справі триває.

Подібні борди носять чіткий провокаційний характер і з’явиляються для того, аби знову загострити ситуацію в регіоні.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах