46640
20:29 10.112018

Наркоман з Тячівщини на краденому джипі «поцілував» електроопору

Події 1890

Позашляховик на іноземних номерах був припаркований на ніч на вулиці біля гаражного приміщення на території  автомайстерні в селі Бедевля. Машина належить одному з працівників майстерні.

Житель селища Тересва Тячівського району з заявою в Тячівський відділ поліції звернувся 9 листопада. Він повідомив про те, що в ніч на 9 листопада у селі Бедевля невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем марки “КІА Соренто” іноземної реєстрації.

Територія майстерні не охоронялася і не була огороджена. Тому крадій спокійно зайшов у приміщення майстерні, виламавши вхідні двері, взяв ключі від машини і викрав позашляховик. Далі потрапив на краденій машині в ДТП і пошкодив її, після чого кинув.

Автомобіль викрав 19-річний житель сусіднього села Крива. Далі скоїв ДТП, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).  Автомобіль поміщено на спецмайданчик Тячівського відділу поліції і після проведення відповідної експертизи буде повернуто власникові.

Хлопця поліція перевіряє на можливу причетність до скоєння інших злочинів. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляють у відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах