46573
09:11 9.112018

Правоохоронці Прикарпаття затримали вбивцю закарпатки

Події 1788

Чоловік накинувся на мешканку Закарпаття і завдавав удари по голові.

31 жовтня в Коломийському районі Івано-Франківської області у закинутому приміщенні біля залізничного вокзалу виявили тіло жінки з насильницькими ознаками на тілі. Як згодом з’ясували правоохоронці загибла – уродженка міста Виноградів Закарпатської області Ганна Клєшчьова 1987 року народження.

За декілька годин після встановлення особи правоохоронці Прикарпаття затримали підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Снятинського району, який судимий за злочини, пов’язані з нанесення умисних тілесних ушкоджень.

Чоловік веде антисоціальний спосіб життя та тривалий час проживав у закинутих приміщеннях с. Гвіздець Коломийського району, де і виявлено тіло. До слова, вбита також вела антисоціальний спосіб життя.

Слідчими встановлено, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав’язався діалог і зловмисник запросив жінку до місця, де тимчасово перебував.

Уже на місці двоє взялися за спиртні напої. За трохи між ними виник конфлікт. Чоловік накинувся на мешканку Закарпаття і завдавав удари по голові. Коли жінка втратила свідомість, він відтягнув та залишив тіло біля залізничного вокзалу.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років) ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах