46548
14:21 8.112018

Судитимуть водія, який насмерть збив малолітню тячівку

Події 1621

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття зібрали доказову базу відносно 27-річного водія автомобіля «Volkswagen Caddy», що спричинив аварію у Нижній Апші. Матеріали разом з обвинувальним актом направили до суду.

Закарпатська поліція завершила досудове розслідування у справі щодо смертельного наїзду на малолітню тячівку-пішохода. Нагадаємо, мова йде про інцидент, що трапився 19 грудня минулого року. Співробітники спеціалізованого відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області встановили, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Нижня Апша, загинула 11-річна дівчинка.

27-річному водію автомобіля «Volkswagen Caddy» інкриміновано порушення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої.

31 жовтня обласні слідчі справу разом з обвинувальний актом скерували до суду. За скоєне обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах