46330
16:23 4.112018

У «п’яній» ДТП на Виноградівщині постраждало шестеро осіб, серед них дитина

Події 3165

Працівники поліції Виноградівського відділення розслідують аварію, внаслідок якої постраждали шестеро осі, серед яких неповнолітня дівчинка. Встановлено, що водій одного з транспортних засобів перебував у стані алкогольного сп‘яніння.

Вчора, 3 листопада, о 18.55 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на відрізку дороги між селами Мала та Велика Копані Виноградівського району.

Як встановили виноградівські правоохоронці, водій «ВАЗ-2105» – 21-річний мешканець села Букове, рухаючись в напрямку населеного пункту Мала Копаня, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 40-річного мешканця Великої Копані. Внаслідок зіткнення «ВАЗ-2105» перекинувся на дах.

В результаті автопригоди постраждали шестеро осіб, а саме водії обох транспортних засобів та їх четверо пасажирів, троє – віком від 22-х до 39 років, а також 11-річна дівчинка. Травмованих госпіталізовано до районної лікарні.

Водіїв освідчили. За результатами медосвідування водій «ВАЗ-2105» перебував у стані алкогольного сп‘яніння, у нього виявили 1,5 проміле алкоголю в крові.

Транспортні засоби поміщенні на арештмайданчик. В поліції Виноградова за даним фактом розпочали слідство. Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Вже призначені необхідні експертизи, в ході слідства слідчі з‘ясують всі обставини та причини цієї автопригоди, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини