46299
18:18 3.112018

Квартирні злодії обчистили пенсіонерку у Виноградові

Події 1871

Підозрюваних у злочині правоохоронці затримали у Берегові. За фактом крадіжки розпочато слідство. 30-річного раніше судимого чоловіка взяли під варту.

Вчора, 2 листопада, з повідомлення про крадіжку на лінію «102» звернулася 62-річна мешканка Виноградова. Заявниця повідомила, що невідомі чоловік та жінка викрали з її квартири 5 тисяч гривень.

Виноградівські правоохоронці опитали потерпілу та з‘ясували, що до квартири молоді люди потрапили безперешкодно, оскільки двері були незачиненими. Допоки заявниця поралась у господарських справах, чоловік та жінка зайшли до помешкання, звідки з спальної кімнати викрали заощадження потерпілої, а саме 5 тисяч гривень, після чого втекли.

За наданими потерпілою прикметами та вживши ряд оперативно розшукових заходів, осіб причетних до злочину встановили. 30-річного уродженця Воловеччини та 44-річну мукачівку виноградівські поліцейські спільно з берегівськими колегами затримали у Берегові, куди фігуранти справи втекли на автомобілі.

Викрадені 5 тисяч гривень правоохоронці вилучили. За фактом крадіжки з проникненням, а це частина 3 статті 185 Кримінального кодексу України, в поліції Виноградівщини відкрили кримінальне провадження. Обох фігурантів справи опитали. Чоловіка в порядку статті 208 КПК України працівники поліції взяли під варту. Наразі вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах