46260
20:02 2.112018

У Перечині біля Білого дому сталася ДТП. ФОТО

Події 3134

Сьогодні, 02 листопада близько 16 години, на площі Народній у Перечині сталася ДТП. Два транспортні засоби – сірий Ланос на українських номерах та Фольксваген на словацьких –  зіткнулися біля Білого дому. У цій адмінбудівлі знаходиться  міська рада, районна рада та районна адміністрація.

Кореспондент «Карпатського об’єктива» була на місці ДТП о 16.35. Поліцейські оформляли протоколи, один фотографував пошкоджені транспортні засоби, місце аварії.  До нього і звернулася прокоментувати. Страж порядку сердито відмовив, аргументуючи тим, що він «при виконанні службових обов’язків і не може все кинути і мені коментувати». По коментар порадив звернутися до прес-служби поліції.

Перечинець Олександр прийшов на місце аварії за десять хвилин. Ось що він розповів кореспонденту «КО»:

– Був на засіданні робочої групи в залі засідань районної ради, де розглядалося питання щодо впливу діяльності Перечинського лісохімкомбінату на навколишнє середовище. Пішов додому попити каву, бо живу через дорогу. Повернувся за декілька хвилин і побачив два пошкоджені транспорті засоби та поліцейських, які оформляли ДТП.

У Ланоса правий бік пошкоджений, а у Фольксвагена розбитий перед. За попередньою інформацією, потерпілих нема. З’ясувати причину ДТП не вдалося.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах