45482
09:56 18.102018

Член злочинного угрупування намагався підкупити закарпатського прикордонника

Події 1908

news_20181017_151921_1539778761Учора в Рахові міжвідомчою групою офіцерів внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід», слідчого відділу СБУ в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону, затримано члена протиправного угруповання причетного до організації незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон до Румунії.

Контрабандиста затримано у момент безпосередньої спроби передачі хабара у розмірі 6 тисяч гривень військовослужбовцю відділу прикордонної служби “Богдан”. Другу частину неправомірної грошової винагороди правопорушник планував перерахувати на банківську картку прикордонника, аби правоохоронці не перешкоджали його протиправним діям.

Документування злочину проводилося за матеріалами Управління внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства та військової прокуратури Ужгородського гарнізону.

Варто зазначити, що затриманий правопорушник також проходить по кримінальній справі щодо викрадання, тимчасово позбавлення волі та нанесення тілесних ушкоджень прикордоннику, який перешкоджав йому у здійсненні протиправних дій на державному кордоні.

На даний час слідчі дії тривають, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах