45202
11:19 12.102018

Закарпатські поліцейські під розписку відпустили п’яного водія

Події 3266

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському та Іршавському районах.

11102

У місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «ВАЗ-2107», який виконував незрозумілі маневри на дорозі. За кермом автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння 27-річний житель села Сільце Іршавського району. Водійського посвідчення молодий чоловік не надав. Драгер виявив у нього 1,8 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи про керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили. Водій не зміг передати нікому зі знайомих чи родичів авто. Тому «ВАЗ» залишили на відведеній території. В той же час поліцейські взяли від водія розписку, що він не сідатиме далі за кермо, оскільки вилучати авто правових підстав не було.

Однак уже через дві години цей водій знову попався поліції за кермом свого ж автомобіля. На правопорушника склали вже другий за ніч адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, машину затримали на спецмайданчик. А складену розписку обов’язково буде використано в подальшому в суді як доказ повторного правопорушення.

У селі Бедевля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. Керував іномаркою 26-річний житель села Нижня Апша. Правоохоронці запідозрили, що юнак перебуває під дією наркотиків, але той відмовився від проходження медосвідування. Правоохоронці в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини