44752
20:08 5.102018

За розбійний напад на самотню 80-річну жінку в Тячеві судитимуть місцевого мешканця

Події 2626

Процесуальним прокурором Тячівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно, вже раніше судимого, 37-річного місцевого мешканця, який, у серпні цього року, скоїв розбійний напад на пенсіонерку.

2346987-36534567Так, в ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, вночі, попередньо вимкнувши електропостачання проник всередину будинку, де напав на 80-річну пенсіонерку.

Погрожуючи жінці кухонним ножем, нападник наніс їй тілесні  ушкодження та втік, викравши деяке майно пенсіонерки.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Тячівської місцевої прокуратури.

На даний час, вже раніше судимий підозрюваний, згідно ухвали слідчого судді Тячівського районного суду перебуває під вартою.

Дії чоловіка кваліфіковані за ч.3 ст.187 КК України, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний з проникненням у житло.

За вчинення даного злочину, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах