44656
13:48 4.102018

Поліцейські краю розшукали чотирьох закарпатців, серед яких злочинець

Події 1454

1На Ужгородщині, Мукачівщині та Великоберезнянщині поліцейські встановили місцезнаходження зниклої 18-річної дівчини та трьох чоловіків, один з яких підозрюється у скоєнні злочинів.

Студента з села Ключарки Мукачівського району, який зранку пішов на навчання у місто Ужгород і не повернувся, поліцейські знайшли у місті Київ. Як з’ясували правоохоронці, 18-річний хлопець після закінчення занять сів на потяг і поїхав до столиці. Там, за орієнтуванням поліції Закарпаття його затримали київські правоохоронці. Зараз він вдома, загрози його життю чи здоров’ю нема.

Оперативно поліція Великоберезнянщини спільно з місцевими мешканцями встановила місцезнаходження 49-літнього жителя села Дубриничі, що на Перечинщині. Чоловік 30 вересня вийшов з будинку своєї матері у селі Домашин, та додому не дійшов. Після самостійних пошуків зниклого, жінка звернулась до поліції. В результаті проведених заходів місцевого мешканця знайшли в урочищі «Іванчівський потік», неподалік села Кострино. Його доставили до районної лікарні селища Великий Березний для надання необхідної медичної допомоги.

Працівники Ужгородського відділення поліції живу та здорову повернули додому 18-річну жительку села Пацканьово, про зникнення якої заявила її сестра. Дівчина весь час перебувала у знайомих у селищі Середнє, а на телефонні дзвінки не відповідала через те, що у неї розрядився мобільний телефон.

Підозрюваного у вчиненні крадіжок у місті Чоп розшукали і доставили до органів суду поліцейські Ужгородського районного відділення. В ході розслідування працівники поліції встановили, що 38-річний мешканець села Саловка, неодноразово проникав до помешкання місцевих мешканців і вчиняв майнові злочини. Зараз затриманий перебуває у суді для відновлення розгляду справи, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах