43455
14:34 13.092018

На Хустщині п’яна мотоциклістка з 4-річним сином врізалась в автомобіль. ФОТО

Події 1781

Правоохоронці Хустського відділу поліції встановлюють обставини аварії, внаслідок якої постраждала мама з дитиною. У справі триває досудове слідство.

motodtp2

Вчора, 12 вересня, до поліції Хустщини надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Іза. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, представники якої встановили, що 28-річна місцева жителька, рухаючись селом на незареєстрованому мотоциклі, не впоралася з керуванням і допустила зіткнення з припаркованим на узбіччі автомобілем «Volkswagen Golf», власницею якого є 39-річна мешканка Ізи. На момент зіткнення з легковиком, за кермом мотоцикла разом з водієм перебував 4-річний син жінки.

Від удару водій мотоцикла разом з дитиною впали з транспортного засобу та отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги дитину забрали додому рідні 28-річної. Саму ж жінку-мотоциклістку помістили до лікарні, де вона проходить лікування. На місці вона пройшла тест на вміст алкоголю в крові, який вказав позитивний результат. У крові жінки було виявлено 2,5 проміле алкоголю.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Наразі у справі триває досудове слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

motodtp

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах