43349
16:00 11.092018

Розшукали двох безвісти зниклих закарпатців

Події 2483

1536661638_171264Співробітники сектору реагування патрульної поліції та кримінальної поліції встановили місцезнаходження 28-річного мешканця села Поляна Свалявського району та 46-річного жителя села Приборжавське, що на Іршавщині. Зараз чоловіки вдома, їхньому життю загрози немає.

До поліцейських Іршавського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річної жінки про зникнення її сина. Жінка повідомила, що її 46-річний син на рейсовому автобусі поїхав у місто Ужгород. Близько місяця заявниця чекала на повернення сина, після чого звернулась до поліції.

Співробітники кримінальної поліції Іршавщини встановили місцезнаходження зниклого. Чоловіка розшукали у місті Кропивницький. Спільно з колегами Кропивниччини його доставили додому.

Поліцейські Свалявського відділення поліції повернули додому безвісти зниклого мешканця села Поляна, про зникнення якого заявили родичі. 28-річного чоловіка знайшли у обласному центрі Закарпаття і доставили за місцем проживання. Життю і здоров’ю розшуканих нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах