43074
23:01 5.092018

На Закарпатті судитимуть паліїв елітної автівки

Події 1434

1_103

За процесуального керівництва Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури, слідчими Іршавського районного відділення ВП ГУНП в Закарпатській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно групи осіб, які здійснили підпал елітного авто у м. Іршава.

Як встановлено в ході досудового розслідування, троє осіб, за попередньою змовою, спланували та, розподіливши ролі співвиконавців злочину, безпосередньо здійснили 29 грудня 2017 року підпал елітного автомобіля “AUDI Q7”. Внаслідок підпалу, автівка була повністю знищена вогнем.

Наразі обвинувальний акт стосовно двох місцевих мешканців, безпосередніх виконавців, скеровано до суду для розгляду по суті. Їх дії кваліфіковані за ч.2 ст. 194 КК України – умисне знищення чужого майна, вчинене шляхом підпалу.

Матеріали щодо третього співучасника даного злочину, який наразі переховується і оголошений в розшук, виділені в окреме провадження.

Довідково:
За вчинення підпалу групою осіб, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах