43066
22:12 5.092018

У жителя Іршавщини вилучили незареєстровану зброю

Події 1696

0509

Співробітники відділення поліції під час обшуку з дворогосподарства мешканця села Осій Іршавського району вилучили револьвер, набої та мисливські ножі без відповідних дозвільних документів. Вилучені предмети направили на дослідження експертам.

Поліцейські Іршавського відділення поліції отримали інформацію про те, що мешканець села Осій за адресою проживання зберігає вогнепальну зброю без відповідних документів. Під час перевірки інформації поліцейські провели санкціонований місцевим судом обшук.

В ході обшуку працівники поліції з дворогосподарства 45-річного чоловіка вилучили револьвер з ознаками переробленого на вогнепальну зброю, набої до нього у кількості 21 штуки та два ножі, ззовні схожі на мисливські. Зброю чоловік зберігав без відповідного дозволу.

Походження знайденого та мету його зберігання з’ясовують місцеві поліцейські. Вилучені предмети правоохоронці направили на експертизу.

За даним фактом у поліції проводять розслідування за статтею 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю. Досудове розслідування у цій справі продовжується.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах