43063
21:49 5.092018

Поліцейські отримали від жителів краю 126 офіційних подяк

Події 1362

Працівникам поліції тринадцяти районів області висловили понад 120 письмових подяк, а також телефонних повідомлень зі словами вдячності за відмінну роботу

1_mainВпродовж 8 місяців поточного року  на лінію «102», а також поштовим зв’язком, поліцейські отримали додаткові подяки від 126 закарпатців.

Роботу поліцейських високо оцінювали за швидкість прибуття на виклики, оперативність, професійність, людяність та ввічливість.

Одна з останніх подяк надійшла від жителя обласного центру, який попросив передати слова вдячності всьому особовому складу Головного управління Нацполіції в Закарпатській області. «Окрім того, що поліцейські швидко прибули на виклик, вони спрацювали надзвичайно оперативно і швидко вирішили конфліктне питання, з яким я звернувся», — розповідає пан Сергій.

Працівники груп швидкого реагування, патрульної поліції, сектору кримінальної поліції, слідчо-оперативних груп вдячні за високу оцінку їх роботи і зізнаються, що це є потужною мотивацією для удосконалення своїх професійних навичок.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах