42851
13:28 31.082018

На Закарпатті не дозволили вивезти за кордон двох дітей без необхідних документів

Події 1608

20180831123807Минулої доби прикордонники Чопського загону у двох випадках завадили незаконному вивезенню неповнолітніх за кордон. Так, у пункті пропуску «Тиса» громадянка України, яка прямувала за кордон із 7-річним хлопчиком, на паспортний контроль пред’явила доручення від батька, видане Генеральним консульством України в Мілані. При детальному аналізі документа прикордонники виявили ознаки підроблення цієї згоди. Бланк документа не відповідав встановленому зразку та містив невідповідний штамп.

В іншому випадку, через цей самий пункт пропуску на виїзд із України у рейсовому автобусі «Вінниця-Мадрид» прямувала бабуся із онуком. Українка намагалися перетнути кордон з нотаріальною згодою від матері на вивезення дитини. Проте під час перевірки документів прикордонниками встановлено, що мати на час видачі дозволу знаходилася за межами України.

В обох випадках прикордонники поінформували співробітників поліції про спроби незаконного вивезення дітей, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах