42785
21:55 29.082018

У прокуратурі проведено семінар, щодо особливостей здійснення досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях вчинених у лісовій сфері

Події 3642

У середу, 29 серпня 2018  року у прокуратурі Закарпатської  області відбувся навчально-методичний семінар, на якому йшлося про проблемні питання і особливості здійснення досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях вчинених у лісовій сфері.

IMG_7452

Відкриваючи захід, заступник прокурора області Олександр Василенко наголосив, що проблемних питань, які виникають під час розслідування злочинів у сфері лісових ресурсів немало, але при цьому, їх оперативне розслідування та притягнення винних до відповідальності є вимогою сьогодення і важливим засобом захисту громадян  на  безпечне  довкілля.

Відтак, присутні керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники, заступники, начальники відділів та прокурори місцевих прокуратур обговорили ряд цікавих питань, зокрема: окремі питання кваліфікації незаконних порубок лісу та їх розмежування з суміжними складами злочинів, визначення істотної шкоди, завданої незаконною порубкою лісу, особливості, порядок призначення та проведення експертиз для визначення розміру збитків, заподіяних незаконними рубками лісу та інші.

  По завершенню семінарського заняття працівники регіональної та місцевих прокуратур обмінялись думками та досвідом на вказаному напрямі прокурорської діяльності.

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини