42764
17:37 29.082018

На Закарпатті за добу затримали двох п’яних водіїв, один з яких украв машину

Події 1698

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Перечинському й Рахівському районах. 130

У поліцію Рахівщини надійшло повідомлення про викрадення автомобіля марки «Аudі» в селі Розтоки. Машину викрали серед білого дня з незачиненого гаража місцевого жителя.

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції помітили вказаний автомобіль на вулиці міста Рахів. На вимогу правоохоронців водій не зупинився, а став утікати. Кілометрів зо два поліцейські переслідували втікача, далі він кинув машину і став втікати пішки ще близько кілометра. Врешті-решт його затримали.

З’ясувалося, що чужий автомобіль викрав, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 18-річний житель села Розтоки Рахівського району.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Окрім того, на водія складено адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Його подальшу долю вирішуватиме суд.

У селі Дубриничі Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому недостатньо освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився і спробував вчинити опір поліції. На правопорушника склали  адмінпротоколи за непокору законним вимогам правоохоронців, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах