42293
16:33 18.082018

У Перечині пройшла злива з грозою

Події 2368

IMG_20180818_141228Сьогодні, 18 серпня, о 13.45, з темної хмари почали капати поодинокі краплі дощу. За хвилину-другу – небо ніби увірвалося: лило як з відра. Громи били так, що сигналізація на припаркованих авто спрацювала.  У цей час я знімала на відео зливу, як гримнуло, то ґаджет випав з рук. Сильний вітер струшував недостиглі плоди садових дерев, здавалось, що дерева вирве з корінням. Благо, на цей раз обійшлось.

Злива тривала 20 хвилин. Після її закінчення вийшла на вулицю. Води багато, але не катастрофа – стікала у каналізацію. На дитячій площадці калюжі, але грати у доганялки дітям це не перешкода. По калюжах сусідський хлопець ще і як гайсав на велосипеді. 

На центральній дорозі, яка одночасно слугує автотрасою, дощові води стікали у ливнівки. Людські городи теж не постраждали, видно, що земля дуже спрагла і миттєво всотала у себе дощові води.
За годину над Перечином згустились темні хмари. О 14.55 почав накрапати тихий дощ, за горою двічі гримнуло. Попадав якихось декілька хвилин. Дощу треба, бо земля дуже суха.

Цікаво, що синоптики повідомляли про сонячну погоду у Перечині, без опадів.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах