18:42 10.082018

Міністр оборони України перевірив готовність військовослужбовців та техніки ЗС України до Дня Незалежності України

Події 1570

10 серпня на військовому аеродромі у селищі Озерне, що на Житомирщині, було проведено тренування перед військовим парадом з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

У рамках заходів було продемонстровано проходження механізованої колони підрозділів Збройних Сил України.

Міністр оборони Степан Полторак переконався у готовності особового складу, озброєння та військової техніки до участі в урочистостях. «Люди розуміють поставлені завдання і виконують їх злагоджено. В цілому військовослужбовці та техніка ЗС України до проведення параду на честь Дня Незалежності України готові. Цього року у параді братимуть участь чотири з половиною тисячі військовослужбовців у складі 24 підрозділів», – підкреслив Степан Полторак.

Під час військового параду буде продемонстровано нові зразки військової техніки, які поставлені вже на озброєння до Збройних Сил України, а також будуть показані зразки озброєння, які є перспективними і зараз проходять державне випробування. Щодо інших зразків техніки, які цього року побачать українці, будуть й ті, які поставлено іноземними партнерами. Всього ж у параді братиме участь 250 одиниць техніки.

Наступні тренування до свята заплановано провести напередодні урочистостей на вулиці Хрещатик у місті Києві.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах