41908
10:20 10.082018

Екс-дружина очільника Нацполіції Князєва в Ужгороді збила мотоцикліста

Події 2123

В обласному центрі Закарпаття, на вулиці Баб’яка, поблизу будівельного гіпермаркету позашляховик Volkswagen Touareg при повороті на вулицю Лінтура зіштовхнувся з мотоциклом BMW.

1

У результаті аварії мотоцикліста відкинуло на бетонну опору рекламного білборда і він отримав політравми. Стан потерпілого задовільний, з ним працювали медики.

За кермом позашляховика була жінка, яка розповіла, що робила поворот на малій швидкості і не побачила мотоцикл.

Після зіткнення, за словами очевидців, водій авто почала поспішно знімати з автомобіля номерні знаки.

За не підтвердженою офіційно інформацією, яку наводить ряд місцевих ЗМІ, автомобілем керувала дружина очільника Національної поліції України Сергія Князєва Вікторія.

Як згодом повідомив один зі свідків з місця ДТП, по завершенні слідчих дій евакуатор забрав мотоцикл та автомобіль. Жінка весь цей час сиділа в автомобілі начальника поліції.

2

На місце події з’їхалося десь півтора десятка друзів байкера. Вони також переконували, що за кермом автомобіля Volkswagen Touareg була екс-дружина керівника Нацполіції України Сергія Князєва Вікторія Князєва.

Байкери були налаштовані не агресивно і наполягали на тому, що винуватиця аварії могла б просто заплатити їхньому товаришу компенсацію за заподіяні травми та пошкоджений мотоцикл і всі б мирно розійшлися.

Сам постраждалий наразі перебуває у лікарні.

На особу В.Князєвої опосередковано вказує той факт, що вона має квартиру по вулиці Лінтура, 17 в Ужгороді та авто Volkswagen Touareg 2013 року, схоже на те, що фігурує на світлинах з місця ДТП, пише Закарпаття онлайн

На те, що за кермом автомобіля, який збив мотоцикліста, була ВІП-персона, вказує велика присутність поліції на місці події та оперативність, з якою на місце аварії прибули керівники поліції міста та області.

Як відомо, Сергій Князєв раніше очолював ГУ УМВС України в Закарпатській області, згодом “реформоване” в ГУ НП України в Закарпатській області, і мешкав в Ужгороді. 3 4 5

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах