41842
21:51 8.082018

Двом мешканцям Рахівщини прокуратура оголосила про підозру в нападі на працівника прикордонної служби

Події 1588

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом місцевим мешканцям в умисному заподіянні начальнику одного з відділень прикордонної служби тяжкого тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

prokuratura__14Вже встановлено, що 7 серпня 2018  р. двоє мешканців Рахівщини, нанесли тілесні ушкодження начальнику інспекторів відділення прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону. При цьому, один з підозрюваних вистрелив у прикордонника з травматичної зброї.

Закарпатців затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 345 КК України – тобто в  умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Процесуальним прокурором погоджене клопотання про обрання стосовно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави, яке скеровано до Рахівського районного суду.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин даного кримінального правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Рахівське ВП Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Тячівської місцевої прокуратури.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах