41715
23:06 6.082018

За 7 місяців на Закарпатті зафіксували1887 випадків насильства в сім’ї

Події 1961

Співробітники поліції Закарпаття активно борються з будь-якими проявами насильства в сім’ях краю. Крім профілактичних заходів, правоохоронці постійно моніторять ситуацію в закарпатських родинах, за 7 місяців поточного року складено 1873 таких адмінпротоколі в та відкрито 14 кримінальних проваджень.

oblast10072018

Найчастіше адмінматеріали за ст. 173-2 КУпАП складали працівники Ужгородського відділу поліції – 230, Великоберезнянського відділення – 209, Виноградівського відділення – 185 та Мукачівського районного відділення – 183. Найменше таких правопорушень зафіксовано на Рахівщині – 37.

Найбільше кримінальних проваджень, пов’язаних з насильством в сім’ї порушено на території обслуговування Мукачева – 4. По 2 такі справи є в Іршавському, Міжгірському, Виноградівському районах та в Ужгороді.

Поліція звертає увагу громадян на те, що фізичне, психологічне та економічне насильство карається штрафом від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративним арештом на строк до семи діб. За нанесення тілесних ушкоджень може наступати і кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах