41608
09:22 4.082018

Мукачівка продавала трирічного сина за 2500 доларів

Події 1870

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції в Закарпатській області спільно з бійцями КОРДу провели спецоперацію та запобігли спробі продажу 3-річної дитини. Встановлено, що за 2,5 тисячі доларів США мешканка Мукачева домовилася про продаж свого сина для жебракування.

654564454654

3 серпня близько 21:15 в місті Мукачево відділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції в Закарпатській області спільно зі співробітниками управління КОРД провели спецоперацію та запобігли спробі продажу 3-річного хлопчика. Поліція працювала в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини, вчинені організованою групою або пов’язані з незаконним вивезенням дітей за кордон чи неповерненням їх в Україну, або з метою вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації чи насильницького донорства, або якщо вони спричинили тяжкі наслідки).

Поліцейські встановили, що 39-річна мукачевка підшукала покупців та домовилася про передачу своєї дитини за валюту з метою трудової експлуатації для жебракування. Жінку викрито у момент передачі дитини та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За вчинене затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

2 3

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах